Dressings
Vinaigrettes
Sauces
flavoured oil

Over Culina

Eind 2009 treffen 3 ondernemers elkaar op een voedings treffen. Een gemeenschappelijke passie voor voeding en vooral culinaire specialiteiten brengt ze samen in een gesprek , ondersteund door hun jarenlange ondernemerschap rijpt het idee om samen iets op te zetten.

Een innovatieve snack vormt samen met een andere idee het begin van het ondernemerschap, CULINA FOODS werd geboren .

Bij aanvang werden de pijlen gericht op een nieuwe snack die in eigen keuken was ontwikkeld. Al snel kwam er een wending binnen het jonge CULINA FOODS , op vraag van werd een aanvraag van dressings en gearomatiseerde oliën nader onderzocht en door de know how van een der vennoten besloten ze CULINA FOODS een andere richting te geven .
Een nieuw gamma dressings en gearomatiseerde oliën werd ontwikkeld en CULINA FOODS zocht zich een plaats in de markt.

Een eigen productie en botteling begin 2011 bracht flexibiliteit hetwelk ons de nodige vleugels gaf om te groeien.
Nu 3 jaar later zijn we trots te kunnen zeggen dat de geproduceerde dressings en oliën door menig in binnen en buitenland gesmaakt worden.

CULINA FOODS heeft terecht zijn plaatsje verovert en timmert verder aan de weg.

Wat maakt het verschil?

CULINA FOODS koos al snel voor een goede en optimale automatisatie zodat de productie efficiënt kan gebeuren . Alleen de ontwikkeling van de dressings en de bereiding gebeurt nog nauwgezet en ambachtelijk hetwelk de kwaliteit garandeert en laat het nu juist dat zijn waar wij zo prat op gaan want het eindresultaat blijf voor ons het belangrijkste. Het is geen toeval dat CULINA FOODS in zijn logo de slagzin van het bedrijf voert …

QUALITY MAKES THE DIFFERENCE !