Dressings
Vinaigrettes
Sauces
flavoured oil

Terug naar overzicht

Culina Cuberdon

Pastasalade met kip, mango en cuberdon dressing

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 200 gram gerookte kipfilet
  • 1 rijpe mango
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 150 gram spelt pasta
  • 1 handje pijnboompitten
  • 1 handje amandelschaafsel
  • Rucola of veldsla
  • Culina Cuberdon dressing
  1. De bereiding
  2. Zet een pan met water en een snufje zout op. Voeg als het water eenmaal kookt de spelt pasta toe en laat in ongeveer vijf tot acht minuten koken tot de pasta “al dente” (beetgaar) is. Laat de pasta afkoelen onder de koude kraan.
  3. Snijd ondertussen de gerookte kipfilet in schuine plakjes, en de mozzarella en mango in stukjes. De pijnboompitten en het amandelschaafsel bak je samen even op in de pan tot het goed bruin is. Mix de pasta wanneer deze is afgekoeld met alle ingrediënten.
  4. Meng de Culina Cuberdon dressing met de salade.

Eet smakelijk