Dressings
Vinaigrettes
Sauces
flavoured oil

Terug naar overzicht

Culina Chili Knoflook

CHILI GAMBA'S EN AUBERGINE

Ingrediënten (4 personen) :

  • 2 mooie aubergines
  • 1 zakje gemengde jonge sla
  • grof zeezout en peper uit de molen
  • 16 grote gamba`s, ongepeld en darmkanaal verwijderd
  • Culina Chili knoflookolie

Bereiding: 

  1. Stoom de gehalveerde aubergines met het snijvlak naar boven in een stoommandje gedurende 10 minuten, laat ze wat afkoelen en houd ze daarna lauwwarm in folie
  2. Bak de garnalen in een ruime koekenpan in wat Culina Chili knoflookolie mooi roze rood
  3. Verdeel de sla over de (langwerpige) borden,
  4. Snij de aubergine in blokjes en meng deze voorzichtig met de Culina kruidendressing en breng op smaak met het zout en de peper
  5. Verdeel dit mengsel dan over de borden met de sla
  6. Verdeel de gamba`s hier over en serveer direct

Eet smakelijk!