Dressings
Vinaigrettes
Sauces
flavoured oil

Terug naar overzicht

Culina Truffelolie

RAVIOLIE MET EEN SAUSJE VAN TRUFFELOLIE

Ingrediënten (4 personen):

  • verse pasta
  • 2 bussels waterkers
  • 100 g walnoten
  • 400 ml room
  • 200 g geitenkaas
  • Culina truffelolie
  • grof zout en peper
  • 1 bokaal kalfsfond

Bereiding:

  1. Rol de verse pasta uit tot dunne vellen.
  2. Neem een ravioli vorm en snijd de vormpjes uit.
  3. Mix de geitenkaas, de noten en de waterkers met wat room tot een smeuïge, maar vaste massa.
  4. Leg het vulsel op de vormpjes voor de ravioli, vouw de randen opeen en plak dicht met lauw water.
  5. Gaar de ravioli in kokend water.
  6. Verwarm de rest van de room en voeg de kalfsfond erbij.
  7. Kruid af met peper en zout en breng op smaak met een beetje Culina truffelolie.
  8. Kook in tot een smeuïge massa.
  9. Voeg op het einde nog wat geraspte geitenkaas bij en de waterkers. je kan het afkruiden met grof zout, nog wat Culina truffelolie en nootjes.

Eet smakelijk!

Truffelolie heeft een zeer uitgesproken krachtige smaak! Je hebt er slechts enkele druppeltjes van nodig om iets op smaak te brengen.

Probeer ook eens een simpel omeletje met champignons, kaas en een druppeltje truffelolie.